Пошук
Ялинка штучна Yes! Fun h-4,50 м лита Елегія

Мінімальна роздрібна ціна: 72 716.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Ялинка штучна Yes! Fun h-4,50 м лита Елегія

Ялинка зі штучної хвої від бренду YES! Fun створить святковий настрій та наповнить Вашу оселю атмосферою чарівності Різдва та Нового Року. Неперевершений та реалістичний вигляд ялинки від бренду YES! Fun обов’язково сподобається дітям, а її надійна металева конструкція буде оцінена дорослою аудиторією. Фотосесія біля такої ялинки стане незабутнім витвором мистецтва!
Ялинка зі штучної хвої від бренду YES! Fun виготовлена з високоякісних екологічно-чистих матеріалів, які мають протипожежні властивості, адже безпека родини – це важливий аспект, про який турбується бренд YES! Fun.
Гілочки до стовбура ялинки кріпляться за допомогою лавсанової нитки, яка надає їй більш естетичного та натурального вигляду. Гілочки не осипаються, мають в своїй основі міцний гнучкий дріт, що дозволяє формувати та регулювати пишність форм самостійно. Гілочки легко повертати в початковий вид для зручного зберігання.
Щоб встановити штучну ялинку від бренду YES! Fun достатньо прикріпити підставку до металевого стовбура та розправити гілочки.
Ялинка зі штучної хвої YES! Fun «Файна» довжиною 1,8 м. за своїм зовнішнім виглядом схожа на натуральну. Прикрашати оселю такою ялинкою дуже легко та надзвичайно приємно. До того ж, Ви збережете природні ліси від знищення.
Ялинка зі штучної хвої YES! Fun «Елєгія» підходить для прикрашання як невеликих приміщень, так і для просторих.

Технічні характеристики ялинки зі штучної хвої ТМ YES! Fun:
-висота: 450 см.;
-діаметр нижнього ряду: 200 см.;
-колір: зелений;
-матеріал гілок: плівка ПВХ, литий пластик;
-підставка: металева хрестовина з болтами, що закріплюють стовбур;
-кількість елементів ствола: 2.

З ялинками зі штучної хвої від бренду YES! Fun Ви забезпечите Різдвяний настрій собі та своїм рідним!
Торгова марка Yes! Fun
Висота, м 4.5