Пошук
Сумка через плече Yes Strong Girl CB-1

Мінімальна роздрібна ціна: 759.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Сумка через плече Yes Strong Girl CB-1

Must-have цього сезону - маленька сумка через плече Yes Strong Girl CB-1

Останнім часом маленькі сумочки через плече здобули неймовірну популярність та любов серед молоді і стали трендовим улюбленим аксесуаром. Сумка СВ-1 від бренду Yes завдяки своїй функціональності та неординарності дизайну стане постійним супутником та стильним доповненням гардеробу будь-якої модниці.

Компактна, але достатня, щоб взяти с собою все необхідне, сумочка не обтяжує свою власницю. Її можна використовувати як гаманець, чохол для телефону, маленьку сумочку для таких дрібниць, як косметика, ключі, дзеркальце, ID-картка, ліхтарик тощо. Сумка СВ-1 від бренду Yes підходить для носіння на шиї, через плече або навіть на поясі, її можна відстебнути від ременя та покласти у сумку, тож у будь-якому випадку гарантована свобода рухів. Під час прогулянки або подорожі, на дискотеці чи в будь-якому іншому місці – це найзручніший аксесуар, щоб взяти с собою.

Одне містке відділення на блискавці, надійна фурнітура, міцний ремінь забезпечать тривале і комфортне використання. Додаткова передня кишеня на кнопці для різних дрібниць. Регульований ремінь, допоможе налагодити комфортну посадку.

Сумка через плече Yes Strong Girl CB-1 це ідеальний аксесуар для створення індивідуального стилю, який чудово доповнить будь-яке вбрання. Дизайн Strong Girl виглядає неперевершено завдяки контрастному поєднанню яскраво-жовтого та чорного кольорів. Родзинкою дизайну є декоративний брелок та ремінь з яскравим принтом.

Особливості конструкції сумки через плече СВ-1 від бренду Yes:

-одне містке відділення;
-регульований ремінь допоможе налагодити комфортну посадку по фігурі; ремінь відстібається;
-міцна і надійна фурнітура;
-петелька для улюбленого брелока.

Розміри та зовнішній матеріал сумки через плече СВ-1 від бренду Yes:

- Матеріал: поліестер
- Розмір: 17,5 x 10 x 2,5 см

Придбавши продукцію TM Yes, вироблену за європейськими стандартами, ви можете бути впевнені у якості та надійності матеріалів. Бути з Yes – це завжди бути в тренді!
Торгова марка YES
Тип Сумка через плече
Модель CB-1
Кількість відділень 1
Розмір, см 17,5 x 10 x 2,5
Колір Чорний/Жовтий
Колекція Strong Girl
Особливості Остегується ремінець
Вік 14+