Пошук
Сумка на пояс бананка Yes Pusheen SP-35

Мінімальна роздрібна ціна: 899.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Сумка на пояс бананка Yes Pusheen SP-35

Дитяча сумка на пояс Yes Pusheen SP-35 - це бананка, яка розроблена спеціально для активних дітлахів, яким не сидиться на місці!

Сумка-бананка SP-35 від бренду Yes стане в нагоді як для прогулянки у дворі або містом, так і для поїздки на велосипеді або в сімейному поході. Дуже зручна, дитина буде з радістю носити її з собою та привчатися до порядку.

Міцні матеріали та добре продумані деталі дитячої сумки на пояс SP-35 від бренду Yes забезпечать вашій дитині комфорт у повсякденному використанні. Ця модель має зручний регульований ремінь, що забезпечує надійну фіксацію та ідеальну посадку. Просторе основне відділення та містка передня кишеня допоможуть організувати зручне сховище для зберігати таких незамінних речей, як телефон, ключі, вологі серветки, ліхтарик тощо. Гроші для більшої надійності можна покласти у внутрішню кишеню на блискавці. Для безпеки дитини у темний час доби передбачені елементи з ефектом відбивання світла.

Різноманітні та яскраві дизайни на будь-який смак, оригінальні технології сумки на пояс SP-35 від бренду Yes сподобаються маленьким модникам і модницям, подарують багато незабутніх позитивних емоцій.

Поєднання ніжних кольорів з ефектом градієнту від блакитного до рожевого у дизайні дитячої сумочки на пояс Yes Pusheen SP-35, мила підвіска-брелок та гумовий патч у вигляді героїв Pusheen неодмінно приверне увагу маленької модниці.

Особливості конструкції дитячої сумки на пояс SP-35 від бренду Yes:

-одне просторе основне відділення;
-містка передня кишеня;
-додаткова кишеня на блискавці всередині;
-регульований ремінь допоможе налагодити комфортну посадку по фігурі;
-міцна і надійна фурнітура ;
-елементи з ефектом відбивання світла для безпеки при переміщенні у темний час доби.

Розміри та зовнішній матеріал дитячої сумки на пояс SP-35 від бренду Yes:

- Матеріал: поліестер
- Розмір: 32 x 13 x 7 см

Придбавши продукцію TM Yes, вироблену за європейськими стандартами, ви можете бути впевнені у якості та надійності матеріалів. Бути з Yes – це завжди бути в тренді!
Торгова марка YES
Тип Сумка на пояс
Модель SP-35
Кількість відділень 1
Розмір, см 32 x 13 x 7
Колір Бузковий
Колекція Pusheen
Особливості Регульований ремінь
Вік 4-9
Ліцензія Pusheen