Пошук
Сумка на пояс бананка Yes Tryzub SP-29

Мінімальна роздрібна ціна: 859.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Сумка на пояс бананка Yes Tryzub SP-29

Сумка на пояс Yes Tryzub SP-29 – зручна бананка для повсякдення!

Хочете завжди мати під рукою все необхідне і щоб ваші руки були при цьому вільні? Тоді бананка SP-29 від торгової марки Yes – ваш ідеальний вибір!

Сумка на пояс SP-29 від бренду Yes поєднує в собі функціональність та сучасні тенденції. Виготовлена із міцних та якісних матеріалів, вона забезпечує надійний захист ваших речей. Носити сумку-бананку SP-29 від бренду Yes можна на талії або через плече, вона гарантує зручність та свободу руху.

Сумка на пояс SP-29 від бренду Yes має місткий внутрішній простір, що дозволяє вам організувати та зберігати все необхідне. Завдяки різним кишеням у вас завжди будуть під рукою ключі, телефон, гаманець та інші важливі дрібниці. Любителям слухати музику в дорозі, сподобається додаткова підвісна кишенька для навушників.

З сумкою на пояс SP-29 від торгової марки Yes ви будете виглядати модно і стильно.

Дизайн сумки на пояс Yes Tryzub SP-29 виконаний у національних кольорах з використанням патріотичних символів, цей дизайн багатьом припаде до душі. Сумку-бананку SP-29 доповнює декоративна підвіска-кишенька.

Поїздка до міста або дальня подорож, сумка на пояс SP-29 – це саме те, без чого ви не зможете обійтися, бо це дуже зручно, стильно і комфортно.

Особливості конструкції сумки на пояс SP-29 від бренду Yes:

-одне містке і просторе відділення;
-об’ємна передня кишеня виконує функцію додаткового відділення, а потайна кишеня на спинці підійде для надійного зберігання важливих речей;
-додаткова підвісна кишенька для зберігання навушників або інших дрібниць; кишеньку можна відстебнути, а на її місце повісити улюблений брелок;
-регульований ремінь, допоможе налагодити комфортну посадку по фігурі;
-міцна і надійна фурнітура.

Розміри та зовнішній матеріал сумки на пояс SP-29 від бренду Yes:

- Матеріал: поліестер
- Розмір: 43 x 15 x 8 см

Придбавши продукцію TM Yes, вироблену за європейськими стандартами, ви можете бути впевнені у якості та надійності матеріалів. Бути з Yes – це завжди бути в тренді!
Торгова марка YES
Тип Сумка на пояс
Модель SP-12
Кількість відділень 1
Розмір, см 43 x 15 x 8
Колір Чорний/Синій/Жовтий
Колекція Tryzub
Особливості Пдвісна кишенька
Вік 14-18