Пошук
Папка факультативна пластикова на блискавці Yes Line Friends Dream з кишенею А4

Мінімальна роздрібна ціна: 236.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Папка факультативна пластикова на блискавці Yes Line Friends Dream з кишенею А4

Ласкаво просимо у світ зручності та організації вашого шкільного приладдя з пластиковою папкою на блискавці для факультаттивних занять торгової марки YES серії “Line Friends” формату А4!

Наша папка бренду YES "Line Friends" є ідеальним засобом зберігання та транспортування ваших зошитів, книг, альбомів, щоденників та іншого шкільного приладдя А4 формату.

Завдяки зручній конструкції, високоякісному матеріалу оптимальної щільності пластика та блискавки-замку, яка відкривається по всій довжині, наша папка від бренду YES А4 формату забезпечує надійний захист ваших речей від пилу, вологи та пошкоджень, забезпечуючи збереження ваших важливих паперів та шкільного приладдя протягом тривалого часу. Міцна кольорова блискавка, яка легко та плавно відкривається та закривається, не тільки додає зручності у використанні, але й стильно доповнює дизайн папки торгової марки YES колекції “Line Friends”.

Це не тільки зручний та функціональний аксесуар, що є незамінним супутником кожного школяра, але й яскрава стильна папка, яка подарує радість справжнім шанувальникам серії “Line Friends” під час використання. Ця папка від бренду YES А4 формату відмінно підійде для шкільниць молодшої та середньої школи.

Основні властивості пластикової папки на блискавці торгової марки YES А4 формату:

- Місткість за рахунок стінки шириною 3 см, що дає можливість зручно розмістити всі необхідні речі формату А4 в одному місці;
- Захист країв за допомогою кольорового тканинного канту, що подовжує термін використання папки, зберігає її презентабельний вигляд та доповнює дизайн;
- Комфорт у використанні за рахунок зручної блискавки, що надійно фіксує вміст папки;
- Додаткова організація ваших речей завдяки внутрішної кишені.

Особливості цієї папки торгової марки YES А4 формату:

- Формат: А4;
- Розмір: 34 х 24 х 3 см;
- Фіксується у закритому положенні блискавкою;
- Внутрішній карман на блискавці;
- Матеріал: пластик;
- Товщина: 0,65 мм.

Обираючи пластикову папку на блискавці торгової марки YES серії “Line Friends” А4 формату, ви отримуєте надійне та функціональне рішення для впорядкування ваших зошитів та іншого приладдя, а також елегантний аксесуар, що підкреслює стиль вашої дитини.

Ми працюємо над тим, щоб спростити життя та організацію ваших шкільних справ!
Торгова марка YES
Тип Папка факультативна
Формат А4
Розмір, см 34 х 24 х 3
Колекція Line Friends
Колір Рожевий
Особливості Внутрішня кишеня на блискавці
Ліцензія Line Friends
Для дівчат Так