Пошук
Щоденник А5 Yes недатований Folk 320 стор

Мінімальна роздрібна ціна: 477.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Щоденник А5 Yes недатований Folk 320 стор

Як успішно розпланувати свої справи? Щоденник Yes допоможе Вам у цьому питанні. Обкладинка з якісної екошкіри дозволить довго зберегти презентабельний вигляд щоденника. Напилення на зрізі паперу захищають краї під час повсякденного використання. У оновленому блоці сезону 2025 року сторінка для щоденного планування розділена на дві зони: погодинна розмітка вгорі сторінки (що дозволить спланувати день за часом) та зручна ліновка для більш докладних записів внизу сторінки. Інформаційний блок на початку щоденника дасть багато корисної інформації його діловому власнику: від календарів, одиниць виміру, телефонних кодів до комбінації команд комп'ютерної клавіатури. Кремовий папір не втомлює очі навіть за тривалої роботи. Наявність двох лясе додає зручність при швидкому пошуку потрібної сторінки! Зробіть свій день продуктивним за допомогою нотаток у щоденнику торгової марки Yes. Щоденник представлений в універсальному А5 форматі.

Кожен елемент дизайну щоденника Folk торгової марки Yes – це ніби маленька краплина нашого культурного спадку, яка надихає та додає колориту вашому життю. Цей щоденник дозволяє кожному знайти щось близьке та важливе, саме йому; це ніби подорож у найтепліші моменти з дитинства чи просто історичне минуле народу.

Характеристики:

Тип: недатований
Формат: А5
М'яка обкладинка
Матеріал: PU (екошкіра)
Кількість сторінок: 320
Внутрішній блок: кремовий офсет, 80 г/м2

Внутрішній блок:
- Календарі на 2025 - 2028 рр.
- планінг на кожен день
- планінг на рік
- мапа України
- мапа Європи
- додаткові сторінки для нотаток та цілей на рік
- 2 закладки-лясе
- кольоровий зріз блоку

Подобається дизайн? Ми готові дивувати! Більше креативних дизайнів товарів торгової марки Yes доступні для продажу! Ознайомитись з повним асортиментом можна на сайті компанії.
Торгова марка YES
Тип Щоденник недатований
Формат A5
Колір Мікс кольорів
Кількість сторінок 320
Щільність внутрішнього блоку, г/м2 80г/м2
Колекція Folk