Пошук
Щотижневик 10х15см Leo Planner датований 2025 Etnico 128 стор

Мінімальна роздрібна ціна: 233.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Щотижневик 10х15см Leo Planner датований 2025 Etnico 128 стор

Вам потрібно розпланувати справи на тиждень та не брати із собою громіздкий планнер? Ми знаємо, як у цьому допомогти. Датований тижневик Etnico торгової марки Leo Planner спеціально розроблений у зручному для Вас розмірі 10 х 15 см, що дозволяє його помістити навіть у невелику кишеню! Завдяки датованим сторінкам ви не пропустите жодного дня з важливими планами, навіть у вихідні! Класична ліновка з погодинною розміткою дозволить вам за необхідності скласти погодинний план дня. Кремовий папір не втомлює очі навіть під час тривалої роботи. Сучасний планувальник створений для планування робочого часу у зручному режимі: на розвороті двох сторінок представлено весь тиждень.
Він завжди буде під рукою, допоможе якісно спланувати свій час і не упустити важливі питання.

Тижневик Etnico торгової марки Leo Planner - це ідеальний вибір для тих, хто любить планувати своє життя зі смаком. Кишеньковий планер Etnico поєднує у собі яскравиий етнічний орнамент та контрастний червоний кольоровий зріз блоку, що неодмінно привертає увагу та допомогає виразити Ваш унікальний стиль. Він має багато корисних функцій і допоможе вам бути організованим та пунктуальним. Крім того, він має гарну обкладинку та якісний папір, що забезпечує комфортне та довге використання. Зручний, красивий та приємний у руці - вірний помічник на кожен день!

Характеристики:
Тип: датований
Розмір: 10 х 15 см
М'яка обкладинка
Матеріал: PU (экокожа)
Кількість сторінок: 128
Внутрішній блок: Кремовий офсет, 80 г/м2

Внутрішній блок:
- календарі на 2025-2026 гг.
- довідково-інформаційний блок із корисними даними
- 1 тиждень - 2 сторінки
- додаткові сторінки для контактів та нотаток

Торгова марка Leo Planner займає лідируючу позицію серед продукції для планування. Ознайомитись з повним асортиментом можна на сайті компанії.
Торгова марка Leo Planner
Тип Щотижневик кишеньковий
Формат 10x15
Колір Чорний
Кількість сторінок 128
Щільність внутрішнього блоку, г/м2 80г/м2
Розмір, см 10 х 15
Колекція Etnico