Пошук
Щотижневик 10х15см Leo Planner датований 2025 Apiro 128 стор

Мінімальна роздрібна ціна: 233.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Щотижневик 10х15см Leo Planner датований 2025 Apiro 128 стор

Вам потрібно розпланувати справи на тиждень та не брати із собою громіздкий планнер? Ми знаємо, як у цьому допомогти. Датований тижневик Apiro торгової марки Leo Planner спеціально розроблений у зручному для Вас розмірі 10 х 15 см, що дозволяє його помістити навіть у невелику кишеню! Завдяки датованим сторінкам ви не пропустите жодного дня з важливими планами, навіть у вихідні! Класична ліновка з погодинною розміткою дозволить вам за необхідності скласти погодинний план дня. Кремовий папір не втомлює очі навіть під час тривалої роботи. Сучасний планувальник створений для планування робочого часу у зручному режимі: на розвороті двох сторінок представлено весь тиждень.
Він завжди буде під рукою, допоможе якісно спланувати свій час і не упустити важливі питання.

Тижневик Apiro торгової марки Leo Planner - це ідеальний вибір для тих, хто любить планувати своє життя зі смаком. Геометричний ансамбль півколів із контрастом фольгованих елементів доповнить стиль сучасної ділової людини та налаштує на продуктивні плани. Він має багато корисних функцій і допоможе вам бути організованим та пунктуальним. Крім того, він має гарну обкладинку та якісний папір, що забезпечує комфортне та довге використання. Зручний, красивий та приємний у руці - вірний помічник на кожен день!

Характеристики:
Тип: датований
Розмір: 10 х 15 см
М'яка обкладинка
Матеріал: PU (экокожа)
Кількість сторінок: 128
Внутрішній блок: Кремовий офсет, 80 г/м2

Внутрішній блок:
- календарі на 2025-2026 гг.
- довідково-інформаційний блок із корисними даними
- 1 тиждень - 2 сторінки
- додаткові сторінки для контактів та нотаток

Торгова марка Leo Planner займає лідируючу позицію серед продукції для планування. Ознайомитись з повним асортиментом можна на сайті компанії.
Торгова марка Leo Planner
Тип Щотижневик кишеньковий
Формат 10x15
Колір Синій
Кількість сторінок 128
Щільність внутрішнього блоку, г/м2 80г/м2
Розмір, см 10 х 15
Колекція Apiro