Пошук
Щоденник А5 Leo Planner недатований Ambi червоний

Мінімальна роздрібна ціна: 421.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Щоденник А5 Leo Planner недатований Ambi червоний

Недатований щоденник Leo Planner в універсальному форматі А5 допоможе Вам упорядкувати свої справи та чітко розпланувати усі ваші зустрічі. Спеціальне поле дозволяє самому заповнювати дати у зручному порядку. Обкладинка з якісної екошкіри дозволить довго зберегти презентабельний вигляд щоденника. Напилення на зрізі паперу захищають краї під час повсякденного використання. Наявність двох лясе тепер подвійно додає зручності при швидкому пошуку потрібної сторінки! Класична ліновка з погодинною розміткою дозволить вам за необхідності скласти погодинний план дня. Кремовий папір не втомлює очі навіть під час тривалої роботи. Зробіть свій день продуктивним за допомогою записів у щоденнику.

Щоденник "Ambi" торгової марки Leo planner начебто поєднав у собі неможливе: амбівалентність кольору, фольгований елемент і строгу класику строчки. Тому він стане вашим головним помічником у здійсненні навіть найнеможливіших завдань! Унікальний дизайн виділить із натовпу, тверда обкладинка дозволить із зручністю робити нотатки, тримаючи щоденник в руках. У цій колекції представлений також планінг настільний.


Характеристики:

Тип: недатований
Формат: А5
Тверда обкладинка
Матеріал:комбіноване PU (екошкіра)
Кількість сторінок: 352
Внутрішній блок: кремовий офсет, 80 г/м2

Внутрішній блок:
- Календарі на 2023 -2026 рр.
- інформаційний блок із корисною інформацією
- додаткові сторінки для запису контактів та нотаток
- 2 закладки-лясе
-кольоровий зріз блоку

Щоденники торгової марки Leo Planner займають лідируючу позицію серед продукції для планування. Ознайомитись з повним асортиментом можна на сайті компанії.
Торгова марка Leo Planner
Тип Щоденник недатований
Формат A5
Колір Червоно-рожевий
Кількість сторінок 352
Щільність внутрішнього блоку, г/м2 80
Колекція Ambi