Пошук
Фарби гуашеві Yes O’range Line 24 кольорів по 20 мл
Поділитися в соц мережах:

Фарби гуашеві Yes O’range Line 24 кольорів по 20 мл

Фарби гуашеві Yes O’range Line, 24 кольорів по 20 мл

Опис товар:

Гуашеві фарби Yes O’range Line - прекрасне доповнення до художніх інструментів для реалізації творчих задумів. Призначені для дитячої творчості та виконання художньо-декоративних робіт. Висока концентрація пігментів дозволяє легко створювати яскраві та насичені малюнки. Фарба має відмінну покриваність, при висиханні не вицвітає, набуває бархатистої поверхні. Гармонійний склад набору з 24 кольорів забезпечує оптимальні поєднання.

Особливості продукту:

Набір з 24 насичених кольорів, чудово підходить для творчості школярів.
Безпечність: натуральний склад фарби не містить шкідливих компонентів. Не має неприємного запаху.
Легкість використання: оптимальна консистенція та однорідність, високопігментований склад забезпечує яскравість та насиченість кольорів, добре змішуються, дозволяючи отримувати нові насичені кольори та відтінки без додаткових зусиль. Легко змивається з рук та одягу. Герметична упаковка запобігає висиханню фарби.

Використання:

Гуашеві фарби Yes O’range Line ідеально підходять для використання на заняттях з малювання в школах, художніх гуртках і вдома. Створюйте яскраві шедеврі разом із фарбами Yes O’range Line!

Характеристики:

Кількість кольорів: 24
Тип фарб: гуашеві
Упаковка: кожний відтінок знаходиться в окремій пластиковій ємності, що герметично закривається, набір фарб у кольоровій картонній коробці.

Додаткова інформація:

Довірте своїм юним митцям наш надійний засіб самовираження – гуашеві фарби Yes O’range Line, які привнесуть веселку до їхнього творчого світу!
Торгова марка YES
Вигляд Гуаш
Тип Фарба гуашева
Об'єм, мл 20 мл.
Колекція O’range Line
Для хлопців Так
Для дівчат Так