Пошук
Фарби гуашеві Yes Pusheen 9 кольорів по 20 мл

Мінімальна роздрібна ціна: 189.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Фарби гуашеві Yes Pusheen 9 кольорів по 20 мл

Фарби гуашеві Yes "Pusheen", 9 кольорів по 20 мл

Опис товару:

Відкрийте світ творчості для Вашої дитини із гуашевими фарбами YES "Pusheen". Унікальна рецептура та висока концентрація пігментів дозволяє легко створювати барвисті шедеври, переносячи на папір, і не лише яскраві фантазії юних мрійників. Фарба має відмінну покриваність, при висиханні не вицвітає, набуває бархатистої поверхні. Призначені для дитячої творчості та виконання художньо-декоративних робіт. Гармонійний склад набору із 9 кольорів забезпечує оптимальні поєднання. А колекція Pusheen надихає створювати свої шедеври із улюбленими героями. Фарби Yes "Pusheen" абсолютно безпечні для дітей та допомагають розвивати творчий потенціал кожного малюка.

Особливості продукту:

Набір із 9 насичених кольорів, відмінно підходить для творчості школярів.
Безпека: натуральний склад фарби не містить шкідливих компонентів. Немає неприємного запаху.
Легкість використання: оптимальна консистенція та однорідність, високопігментований склад забезпечує яскравість та насиченість кольору, добре змішуються, дозволяючи отримувати нові насичені кольори та відтінки без додаткових зусиль. Відмінно малюють по паперу, картону та по дереву. Легко змивається з рук та одягу. Герметична упаковка запобігає висиханню фарби.

Використання:

Гуашеві фарби Yes "Pusheen" ідеально підходять для використання на заняттях з малювання у школах, художніх гуртках та вдома. Створюйте яскраві шедеври разом із фарбами Yes "Pusheen"!

Характеристики:

Кількість кольорів: 9
Тип фарб: гуашеві
Упаковка: кожен відтінок знаходиться в окремій пластиковій ємності, що герметично закривається, набір фарб - у кольоровій картонній коробці.

Додаткова інформація:

Відкрийте для своєї дитини яскравий світ творчості разом із гуашевими фарбами Yes "Pusheen". Довірте своїм юним художникам наш надійний засіб самовираження, який принесе різнобарв'я кольору в їхній творчий світ!
Торгова марка YES
Вигляд Гуаш
Тип Фарба гуашева
Об'єм, мл 20 мл.
Колекція Pusheen
Ліцензія Pusheen
Для дівчат Так