Пошук
Фарби гуашеві 1Вересня Classic 9 кольорів по 20 мл

Мінімальна роздрібна ціна: 189.00 грн.
Поділитися в соц мережах:

Фарби гуашеві 1Вересня Classic 9 кольорів по 20 мл

Фарби гуашеві 1Вересня, 9 кольорів по 20 мл

Опис товар:

Гуашеві фарби 1Вересня - прекрасне доповнення до художніх інструментів для реалізації творчих задумів. Призначені для дитячої творчості та виконання художньо-декоративних робіт. Висока концентрація пігментів дозволяє легко створювати яскраві та насичені малюнки. Фарба має відмінну покриваність, при висиханні не вицвітає, набуває бархатистої поверхні. Гармонійний склад набору з 9 кольорів забезпечує оптимальні поєднання.

Особливості продукту:

Набір з 9 насичених кольорів, чудово підходить для творчості школярів.
Безпечність: натуральний склад фарби не містить шкідливих компонентів. Не має неприємного запаху.
Легкість використання: оптимальна консистенція та однорідність, високопігментований склад забезпечує яскравість та насиченість кольорів, добре змішуються, дозволяючи отримувати нові насичені кольори та відтінки без додаткових зусиль. Легко змивається з рук та одягу. Герметична упаковка запобігає висиханню фарби.

Використання:

Гуашеві фарби 1Вересня ідеально підходять для використання на заняттях з малювання в школах, художніх гуртках і вдома. Створюйте яскраві шедеврі разом із фарбами 1Вересня!

Характеристики:

Кількість кольорів: 9
Тип фарб: гуашеві
Упаковка: кожний відтінок знаходиться в окремій пластиковій ємності, що герметично закривається, набір фарб у кольоровій картонній коробці.

Додаткова інформація:

Довірте своїм юним митцям наш надійний засіб самовираження – гуашеві фарби 1Вересня, які привнесуть веселку до їхнього творчого світу!
Торгова марка 1Вересня
Вигляд Гуаш
Тип Фарба гуашева
Об'єм, мл 20 мл.
Колекція Classic
Для хлопців Так
Для дівчат Так