Пошук
Фарба акрил. по тканині ДЕКОЛА, бірюзова перламутрова, 50мл ЗХК

Мінімальна роздрібна ціна: 57.50 грн.
Поділитися в соц мережах:

Фарба акрил. по тканині ДЕКОЛА, бірюзова перламутрова, 50мл ЗХК

Прозорі фарби на основі водної акрилової дисперсії призначені для створення на склі ефекту вітража. Поверхню виробу попередньо знежирте і встановіть в горизонтальному положенні.
Нанесіть контур по склу та кераміці, не залишаючи пропусків щоб уникнути розтікання фарби. Просушіть протягом 3 годин. Фарбу перед застосуванням перемішайте. Нанесіть фарбу пензлем або спонжем, заповнюючи ділянки всередині контуру.
Можна наносити фарбу в кілька шарів з проміжним сушінням 12 годин. Просушіть готовий виріб протягом 3 діб. Для забезпечення більшої довговічності розписане виріб після сушки можна прогріти в духовці (при температурі від 60 ° C до 70 ° C) протягом 30 хв або феном (в режимі максимальної температури). Мийте вироби теплою водою без сильного механічного впливу. Не використовуйте фарби для розпису предметів, що контактують з харчовими продуктами. Зберігайте фарби в щільно закритій тарі. Пензлі й інструменти відразу після роботи промийте водою. При попаданні на шкіру змийте водою. Зберігати при температурі від 5 ° С до 35 ° С.
Торгова марка Decola
Тип Фарба акрилова
Об'єм, мл 50